Een nieuwe stijl en een nieuw thema: Employer Branding!

  De eerste nieuwsbrief na de vakantie!  
 

De vakanties zijn voorbij. Tijd om weer aan de slag te gaan. Voor Trubkin HRM Coaching & Advies een mooie gelegenheid om onze nieuwe nieuwsbrief te introduceren. Met een hele nieuwe, frisse look die bij onze huisstijl past. Natuurlijk vind je er nog steeds nieuws en tips over allerlei HR-thema’s, en een maandelijks thema-artikel. Deze maand is het thema employer branding. Het is nog altijd ontzettend moeilijk om nieuwe mensen te vinden voor je organisatie. Met mijn tips help ik je op weg!

Ervaar jij na de vakantie dat je weer opgeslokt wordt door je agenda, en dat je (alweer) dingen zit te doen waar jij je eigenlijk niet mee bezig zou moeten zijn? Kijk dan vooral ook eens naar mijn nieuwe programma “Van Baas naar CEO”. Een traject waarin je leert hoe jij de je beste leidinggevende voor jouw organisatie kan zijn en hoe jij jouw mensen volledig zelfstandig kun laten werken, zodat jij ontspannen kunt ondernemen en jouw aandacht kunt richten op de toekomst van jouw bedrijf.

Kijk ook op mijn vernieuwde website voor meer info: www.trubkin.nl

 
     
 

 
 
  Vijf tips om wél de juiste medewerker
voor jouw organisatie aan te trekken
 
  De grote krapte in de arbeidsmarkt blijft aanhouden. Door de vele vacatures hebben medewerkers het op dit moment voor het uitzoeken. En jij als ondernemer bent al lang blij dat je überhaupt iemand aan kunt nemen. Maar wat als na een paar maanden blijkt dat deze nieuwe medewerker niet de juiste medewerker is voor jouw organisatie? Dat hij toch niet de ervaring heeft die hij zei dat hij had, of dat hij helemaal niet in het team past? Dan moet je of heel veel energie stoppen in het verbeteren van zijn competenties of er toch voor kiezen afscheid te nemen. Het is in beide gevallen niet het resultaat waar je op hoopte toen je deze nieuwe medewerker aannam...


 
  Een nieuwe samenwerking!  
 

Wist je dat Anouschka Trubkin een samenwerking is aangaan met Elise Lentjes Mantelzorgmakelaar. En dat zij je niet alleen kunnen helpen met mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid, maar ook de mantelzorger in jouw organisatie kunnen ondersteunen?

Wil je hier meer over weten? Bel dan even.
We komen graag de mogelijkheden bespreken.

 
Copyright © 2019, Trubkin HRM - coaching & advies, alle rechten voorbehouden.