In 9 stappen van baas naar CEO

Wanneer je bedrijf de laatste jaren gegroeid is, moet je als ondernemer wellicht op een gegeven moment de keus maken om zelf niet meer mee te werken. Dat loslaten zorgt voor onzekerheid als je het gevoel hebt dat je de daardoor grip verliest. Maar wil je je handen vrij hebben om aan je bedrijf te werken en niet alleen in je bedrijf, is deze stap noodzakelijk. Want dan krijg je het overzicht om processen en mensen aan en bij te sturen, om de koers voor de lange termijn te bepalen, zonder dat je gehinderd wordt door dagelijkse beslommeringen.

In mijn succesprogramma “In 9 stappen van baas naar CEO” leer ik je hoe je dit kunt doen. Na een scan van je bedrijf, doorlopen we samen een op maat gemaakt programma, waarbij de onderstaande onderwerpen aan bod komen:

1. Bewustwording van de noodzaak om te veranderen
2. Persoonlijk leiderschap
3. Structuur en cultuur van je organisatie
4. (Groei)strategie met het daarbijbehorende HRM beleid
5. Duurzame inzetbaarheid van de organisatie
6. Werving en selectie van een A-team
7. Ruimte voor groei van je medewerkers
8. Vertrouwen in je leiderschap en dat van je mensen
9. Agility

In de jaren dat ik als HRM professional werk, heb ik geleerd de succesfactoren van bedrijven te herkennen en wat maakt dat mensen daar graag willen werken. Ik deed onderzoek naar de 100 meest succesvolle werkgevers en ontdekte dat deze bedrijven allemaal een bepaalde strategie volgen, die leidt tot aantrekkelijk werkgeverschap, tevreden klanten en een hoger rendement. Die succesfactoren heb ik uitgewerkt in mijn stappenplan, zodat ik mijn klanten optimaal kan laten profiteren van mijn kennis. Wil jij die succesvolle werkgever worden waar iedereen graag wil werken, waar een goed rendement behaald wordt, de productiviteit hoog is en het verzuim laag? Neem dan contact met mij op.

In een persoonlijk gesprek vertel ik je graag wat het 9-stappenplan voor jou en je organisatie kan betekenen. Een eventuele volgende stap is een bedrijfsscan, die € 1195,- kost. Besluit je daarna het programma te gaan doen, dan hoef je die kosten niet te betalen. Bij het programma krijg je als bonus:

  • Mijn handleiding Personeelsadministratie voor niet P&O’ers ter waarde van € 199,-
  • Een pakket HR-gereedschappen, toegespitst op jouw organisatie

Neem contact op..